Translate

17.11.2012

Vuoden kohokohta!

Nyt on Tampereen käsityömessut koettu ja nähty ja olo on niin onnellinen! Kiitos mahtavan matkaseuran reissu meni hyvin ja mukaan jäi taas aivan uusia tuulia ja kokemuksia (Kiitos vielä M! Ens vuonna uudestaan!). Yksi niistä kokemuksisat on se, kun sain kokeilla messuilla aivan uuden tyyppistä rukkia. Siinä kummallakin jalalla poljetaan vauhtia pyörään ja lanka kulkee suoraan edestä rullalle.Meinas kyllä mennä aiva jalat solmuun, mutta kun vauhtiin päästiin niin en olisi millään malttanu lähteä siitä!

Tämä ihana rukki maksoi vaan sellaset 700e, että ei ihan ekana tuu mieleen ostaa uutena tällästä vaikka olihan sillä aivan mahtava kehrätä! Toistaiseksi tyydyn siis siihen omaan 20e mussukkaan, vaikka se ei kuulemma oo aloittelijan vehje ollenkaan. Hmmm... silloin kun viritin rukkia ja lanka ei vaan meinannu mennä niinku piti mulla oli pieni aavistus tästä tiedosta....Mutta niinpähän vain saatiin rullallinen silläkin kehrättyä! Että teille kaikille jotka haaveilee niistä vanhoista rukeista voin vain sanoa, että kannattaa yrittää! Sitten kun mä siirryyn sunnuntai kehrääjästä seuraavalle tasolle voisin harkita ostavani uuden rukin, mutta siihen on vielä pitkä aika eikä sitä koskaan tiedä tuleeko sitä seuraavaa tasoa ikinä :)

Toinen messujen kohokohta oli se oma latvatähti muiden joukossa





Voittajat ovat ylärivissä vasemmalta oikealle (voittaja on vasemmalla). Aivan mahtavia kaikki työt ja tällä kertaa ei vain onni osunut kohdalle. Nooh, onpahan tähti kuuseen kun tuo maailmaa nähnyt tähti tuolta joskus kotia pääsee :) Olin kyllä aika yllättynyt kun kilpailuun ei ollut osallistunut tuon enempää tähtiä.


Mukaan tarttui vielä Novitan uusin joululehti ja vähä joululahja värkkiä ja sitten villaa, että pääsen uudessa kodissa kehräämään (oii, mä niin odotan!) Joulupukin sivupaja on nyt vaan todella pahasti jäljessä aikataulusta, huh huh saa nähdä valmistuuko lahjat ajallaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti