Translate

1.5.2012

Kinnasneulalla - Sisustuskori

Päätin tehdä kinnasneulalla ja moppilangalla sisustuskoreja. Toistaiseksi koreja on vaan yksi, mutta värkit on ainakin kahteen mustaan ja kahteen valkoiseen. Kinnasneulailu on vielä niin uus juttu, että melkeinpä kaikki mitä teen sillä menee kokeilu fiiliksellä... Ja niin meni tämä sisustuskorikin. Aikaa meni yllättävän paljon siihen, että sain korista näinkin suuren. Virkkaamalla olis varmasti tullu nopeempaa, mutta löyhempää. Kinnasneulalla saa niin tiivistä pintaa ja joustamatonta, että kori pitää hyvin ryhtinsä.
No ihan niin tykkyä ei kuitenkaan kinnasneulallakaan saa, että reunat pysyis ittestään pystyssä. Siispä käytin vanhaa kikkaa ja kovetin korin sokerivedellä. Pingotin korin lasipurkin päälle ja upotin sokeriveteen hetkeks. Annoin kuivua viikon verran ja otin korin pois purkin päältä. Olin kyllä niin tyytyväinen, kun korin reunat pysy suorassa ja muutenkin pinnasta oli tullu sileä ja tasanen.

2 kommenttia:

  1. Vau, tollanen sisustuskori on kyllä hieno! t: Niina

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Oon kyllä ittekki tyytyväinen siihen. Jaksais vaan vielä tehdä ne loputki niin olis uusia sisustuskoreja uuteen kotii :)

    VastaaPoista