Translate

8.5.2012

Kinnasneulalla ja maalilla tuunattua

Tosiaanki maalasin kaikki puuosat valkoisella maalilla. Toiset tykkää maalatusta ja toiset naturelli puusta. Onhan se puukin ihana jossain paikoissa, mutta tässä kohtaan en mielestäni tehny mitään antiikki tavaran häväistystä vaikka maalasinki koko hökötyksen. Tämä kun maksoi sen 2€ niin ei varmastikkaan ollut kyse antiikista :D
Tuohon nupin päähän tein uuden neulatyynyn kinnasneulalla ja virkkaamalla. Kinnasneulla tein siksi, koska en halunnut vanun pilkistävän neuloksen alta. Virkkaamalla taas tein siistin reunan. Olis kyllä voinu tehä kinnasneulalla koko päällisenki, mutta sen hoksasin sitte vasta kun kaikki osat oli jo valmiina :) Neulatyyny on irrotettavaa mallia ihan vaan sen takia, että siihen vois vaihtaa joskus vaikka jonkinlaisen amigurumin tai neulahuovutetun jutun neulatyynyn virkaa hoitamaan.
Nuo tähti nuppineulat löysin Tampereen käsityömessuilta. Ne on tosi katevät silloin, kun neuloo neulottuja kappaleita yhteen. Nissä on enemmän pituutta ja leveämpi tuo nuppi osa kuin tavallisissa nuppineuloissa. Oi mitähän herkkuja tänä vuonna messuilta löytää!

1 kommentti: