Translate

19.7.2012

Alennusmyyntien kiertelyä

Niinkuin kaikkialla muuallakin myös lankahyllyillä on nyt alennusmyynti. Onnistuin hamstraamaan muutamia keriä todella halvalla ja sainpa tuon Novitan neulahuovutus alustankin ihan pilkka hintaan! Ajattelin näistä tehä syksymällä villasukkia ja lapasia syksyn pimetessä, mutta vielä onneksi on valosta ja lämmintä :)
Innostuin tuosta neulontaharpusta niin, että tein noita koreja ihan tylsistymiseen asti, joten ei koreja vähään aikaan kiitos! Takana näkyvät korit on kovetettu 10l ämpärin ympärille ja pienempi on tehty samalla tavalla kuin aikaisemmmin tehty kori. Hama helmistä sulatin korin kylkeen tuon tekstin ja muffinssin kuvan, aika hauskasti ne siihen istu. Isompiin koreihin en vielä saanu aikaseksi tehtyä koristeita, mutta eiköhän nekin sieltä joku päivä tuu.
Niin ja kävin sitten vähän ebayssä ostoksilla :D Mukaan tarttui tuo Martha Stewartin setti. Samaa systeemiä tuon neulontaharpun kanssa, mutta paljon enemmän muunneltavissa. Piikkien väliä, kokoa ja harpun pituutta saa muunnella ja olihan tuo aika kivan värinenkin systeemi. Niin ja melkein ikuinen :D nyt alkaa taas olla aika monta keskenerästä työtä ja vähä sitten inspiraatiotakin tuohon tarttis.... Mutta varppina saatte syksyn aikana nähä mitä oon keksiny tuon kans : D
Muuten Martha Stewart show tulee aina arkisin AVAlta, mä oon niin fani! Toisiks paras ohjelma Strömsön jälkeen (on ne amerikkalaiset toki välillä aika kummallisia :D)!

Niin ja tässä kuva niistä koreista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti