Translate

16.8.2012

Ekoilua lasipurkeilla

Pojilla on aikamoinen läjä pieniä legoja ja kuten arvata saattaa on aika ärsyttävää ettiä siitä läjästä yhtään mitään. Joten tarvittiin säilytysratkaisu joka on läpinäkyvä ja tarvittaessa saa suljettua korkilla. Mietin ja mietin mistä tälläsen tekisin ja sitten muistin nähneeni tälläsen ratkasun jossakin tee se itse- kirjassa. Mallissa oli käytetty pilttipurkkeja, mutta niitä ei ollut saatavilla ja ne olisi muutenkin ollu vähä liian pieniä joten käytin kaikki vanhat lasiset säilykepurkit tähän. Haastetta toi purkkien koot, jotka vaihtelivat jonkin verran, mutta toisaalta tästä tuli paljo mielenkiintoisemman näkönen näin. Kannet päällystin huovalla ja kirjaimet liimasin pikaliimalla paikalleen (kirjaimet on muuten löytö kirppikselta :) ) . Eli nyt vaan järjestelemään erikoiset osat näihin lokeroihin ja toivotaan että järjestys pysyy :D

2 kommenttia:

  1. No onpas näppärä järjestelmä, tämänhän vois kopioida yrttipurkeille kun oon miettiny että miten ne sais pieneen tilaan. Mikä on tuossa purkkien ympärillä ja onko nämä liimattu toisiinsa kiinni vai jotenkin irti?

    VastaaPoista
  2. Purkit on liimattu yhteen ja"varmistettu" nauhalla, joka on liimattu uloimpien purkkien kylkeen. Kuumaliimalla pysyy kasassa, mutta jos liikuttelet lokerikkoa paljon voi purkit irrota toisistaan. Sen takia liimasin nauhan antamaan lisätukea : )

    VastaaPoista