Translate

6.9.2012

Stundarssin syysmarkknat

Ihanat Stundatssin syysmarkkinat oli sunnuntaina ja pistäydyttiin sielä nuorimman pojan kanssa. Nautittiin tuoreista possuista ja siliteltiin lampaita. Monena vuotena oon markkinoilla käyny ja nyt oli poikkeuksellisen paljon neuletöitä ja lankoja myynnissä. Tälläselle lankapössöölle siis unelmien paikka! Markkinoilta tarttui idea lazy kateen (=rullateline, kehräyksen apuväline) ja kiekko hahtuvalankaa. Myyjä niin kehu, että jokku käyttää hahtuvaa varpaanvälivillana :D joo en sitte kysellyt sen enempää, mitä lie tarkottikaan... ajattelin kuiteski neuloa hahtuvaa kehrätyn villalangan parina. Eräs vanha rouva Jalasjärveltä neuvoi niin tekemään. Kuulemma tulee tosi hyviä lapasia.
Niin ja idea lazy kateen... ensi viikolla alkaa puutyökurssi jolle ilmottauduin, joten jos mä sielä jotakin järkevää saan aikaiseksi niin niistä teille kerron, toki kaikki liittyy tavalla tai toisella nelomiseen tai lankkojen käsittelyyn : )


Plaah, saatte nyt vähä niskajumppaa ku en saa käännettyä tätä kuvaa oikeinpäin... puhelimella ilmeisesti väärinpäin otettu, kuinka sekin voi olla mahdollista! Eli siis 180 astetta käännettynä tämä olisi oikeinpäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti