Translate

21.4.2012

Pesukoneessa huovutettua

Joskus joku onnistuu kerralla, joskus taas toisella kertaa ja joskus ei ollenkaan. Alla olevat käsinuket on hyvä esimerkki tästä.
Punaista kaulahuivia pitävä Saku on neulottu n. 3 vuotta sitten novitan huopasesta ja novitan lehdessä olleella ohjeella. Saku onnistui kyllä kerralla hyvin vaikkakin pesukoneesta nostettu vihreä mytty vähän arveluttikin aluksi.
Keltaisesta leijonasta piti tulla lapaset, mutta lanka riitti vain toiseen ja aika isot lapaset niistä olis muutenki tullut. Kaksi pienempää vihreää ötökkääkin oli tarkoitettu pojalle lapasiksi, mutta niistä tuli niin tönköt ettei poika saanut pieniä sormiaan taitettua niiden sisällä. Näiden kokeilujen jälkeen oonki aika pitkälle luopunut huopasen käytöstä ainakin sellaisissa malleissa missä lopputuloksen mitalla on väliä.
Harmaassa heviaasissa käytin sandesin fritidsgarnia, koska se ei huovu niin rajusti kuin huopanen. Enkä myöskään neulonut aasia vaan tein sen kinnasneulalla villasukkien ja lapasten mallia mukaillen. Huovutuksen jälkeen ei kyllä osaa sanoa, että millä tekniikalla se on tehty, koska pinta on niin tasainen.
Niin ja ne täysin epäonnistuneet tossut ja muut... niistä opittiin jotakin ja sitte ne jo unohdettiin kaapin pohjalle...

1 kommentti: