Translate

23.7.2013

Tuulisen maanantain pihatöitä

Keväällä kun kiskoin omassa pihassa poikien kummppareita mutaliejusta (eikä ees ollu vaan yks kerta, vaan aika montakin kertaa) vannoin, että meille tulee hyvin pian nurmikko,  mutta eipä vaan oo vielä tullut.. Ens kesänä sitten kunhan saan tehtyä jonkinlaisen pihasuunnitelman. On meillä kuitenkin jotakin tapahtunut, kiitos ahkeran naapurin! Kesäloman aluksi tehtiin yhdessä kiviaita rajapuskien reunaan, ja vuorattiin puskien ympärys katteella, koska mikä oikeesti voi olla ärsyttävämpää kuin rikkaruohojen nyppiminen... Noh, ehkä se autotallin seinien hiominen menee ärsyttävyydessään ykköseksi, on nimittäin sitäkin tullut kesäloman aikana tehtyä. Mutta tuli kyllä mahtava tästä meidän rajasta nyt ja ens kesänä saadaankin sitte tehä urakalla loput pihasta.


Tänään tuulisena maanantaina päätin tyhjätä meidän pihassa olevan pressukatoksen jossa oli sekalaista puutavaraa. Talvi ja tuuli oli repinyt koko pressun riekaleiksi ja varsinkin tänään sen huomas kun tuulen mukana lenteli kirkkaansinisiä pressunpalasia. Naapurisovun takaamiseksi ajattelin, että on permpi hävittää koko hökötys mahdollisimman pian, koska niitä pressun palasia tosiaankin lenteli ihan kaikkialla. Tallin taakse sitten alkasin kasata lavojen päälle puita, pian kuitenkin huomasin, että pelkät lavat ei taida riittää. Ei auttanut muu kuin hakea oma pieni punainen porakone sisältä ja alkaa suunnittelemaan seiniä ja kattoa uudelle puusuojalle. Tosiaankin ihan väliaikainen ratkaisu tämä mun tekemä katos on, mutta oli kyllä kivaa sitä kyhätä ihan rauhassa poikien leikkiessä kavereiden kanssa. Muutaman kerran vaan meinas palaa käpy tuon tuulen kanssa kun pressut ja pellit meinas aivan lentää taivaan tuuliin...

Mistä tietää, että on naisen tekemä puusuoja? No siitä tietenkin, että asioilla on monta käyttötarkoitusta :D Nimittäin tein sitten suojan päähän liitutaudun, jossa lapset saa piirrellä liiduilla!



Vähän erilaisia puuhia tällä kertaa, ihanaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti