Translate

1.8.2013

Arjen ja langan pyörittämistä

4 päivää töissä takana ja kyllä on ollu takkuusta! Mitenkä voikaan olla niin vaikeeta istua paikoillaan ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan?! Toisaalta on kivaa päästä tekemään sellaista työtä josta tykkää, mutta kyllä ne illat lasten kanssa jää tosi lyhyiksi ja se harmittaa.... Mutta eiköhän se arki tästä taas alkaa sujua kunhan päästään muutama viikko eteenpäin.
Illan muutamina hetkinä oon kokeillut värttinällä kehräämistä. Youtubesta löysin aivan mahtavan videon kyseisestä aiheesta (lurkkaa tänne). Just sellasta sopivaa tekemistä mitä voi tehdä kuistilla istuen samalla kun lapset leikkii naapurin lasten kanssa, helppo jättää nopeasti kesken ja jatkaa koska vain.

 

Novitan hahtuvasta kehrätty lanka






Kesälomalla sain tehtyä kirjaimet valmiiksi, jotka ostin Johan Puun tehtaanmyymälästä viime kesänä. Kauan kesti ennenkö ne löysi paikkansa, mutta nyt ne roikkuu poikien huoneiden ovien yläpuolella. Kirjaimet oli valkoiset ja ne kaipas jotain kontrastia valkoista seinää vasten. Kieputin kirjainten ympärille Novitan huopasta, kyllä se lanka siihen kiertyi mutta ei se nyt niin kauheen helppoo ollu varsinkaan tuon A-kirjaimen kohdalla. Onneksi nuo kirjaimet on oven yläpuolella eikä sivussa niin pienet kauneusvirheet ei ota silmään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti