Translate

15.4.2013

Issikoita, savea ja mukavaa oloa

Lauantai aamulla lähdettiin tyttöporukalla Lapuan Karhunmäkeen Issikkatallille 2 tunnin maastovaellukselle islannin hevosten kanssa. Ilma oli ihan hyvä ja seura mahtavaa! Naurettiin ja nautittin raikkaasta ulkoilmasta kilttien hevosten selässä. Kiitos vielä tytöt ihansata matkaseurasta ja pian taas uudestaan ;)

Hevosilla on lännensatulat

En tiedä sainko raittiinilman myrkytyksen tai jotain kohtalon ivaa oli kun sunnuntaina oli hövelö olo ja oikeen mikään ei sujunut ja kaikkea huvitti tehdä mutta mikään ei onnistunut, niin ärsyttävää!. Totaalisesti menetin hermot kahvispussiaskarteluun ja päätin että en enää koske niihin ennekö täytän 40 vuotta!... Niin ja se kohtalon iva oli se, että sunnuntaina oli taidon päivä ja olo oli niin taitamaton!

Maanantai aamuna oli vielä rippeita taitatamattomuudesta ilmassa ja ajattelin jo, että mitä tästäkin taas tulee kunnes sain iloisen ja odotetun, mutta hämmentävän ja vähän pelottavankin uutisen töistä, mutta siitä sitten enemmän myöhemmin ;)

Niin ja juuri silloin kun tuntuu ettei mikään tätä päivää enää pelasta tulee sähköpostiin kutsu savikurssille joka on vieläpä samana päivänä! Ihana mies lupautui hoitamaan lapsia ja pääsin kokeilemaan saven "muovaamista". Ihanaa oli ja hyvin taittui tuo toinen kotimainen kielikin vaikka sitä ei aina uskokkaan ittestänsä (Kiitos Strömsö vuosien kielikylvystä!), pitäis vaan enemmän uskaltaa puhua ja hypätä pois omalta mukavuusalueelta. Aivan mahtavaa antaa käsien muovata klöntistä jotain jolla on käyttötarkoitus ja jotain uniikkia oli se sitten kaunista tai ihan siedettävää...

Kynntiläkippojako?
Lankakerän oma kuppi
noh.... savea jäi vielä ja jotain siitä piti vääntää....
Pitsiliinojen uusiokäyttöä
Saviastiat jäi ateljeehen kuivumaan ja odottamaan valkoista lasitusta, saa nähdä kuinka ne kestää uunin ja miltä ne näyttää valkoisena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti